Amira Syahirah
My New Friend :)
Friday, June 7, 2013 | 0 comments
Assalamualaikum .. hai korang korang semua :) lama sangat la ta update . sury la ! Busy memanjang . STAM  ta lama lagi . Ok ! ta na sembang lelama . HAHAHA .

Just For You My Friend 

Hey Muhammad Amirul Hakim ♥ !

Dekat sini ta nak taip panjang panjang macam karangan SPM pun . Just na bagitau , Terima kasih sudi berkawan dengan MIERA . Terima kasih juga sebab menghiburkan hati yang tengah lara ini . MIERA ta tau na balas macam mana . Hanya ALLAH saja yang boleh membalaskannya . Terima kasih lagi sekali sebab sudi meluangkan masa dan membuangkan masa awak dengan MIERA . Sebenarnya banyak lagi ucapan TERIMA KASIH yang nak diucapkan . Tapi , bukan masanya sekarang ini . 

Akim ♥ ,

Esok MIERA da balik semula ke MAHAAD JOHOR  ! Da start dengan NEW LIFE . Doakan MIERA tabah dan kuat sepanjang MIERA dekat dunia MJ tu . MIERA ta kuat bila berada di dunia MJ tu . MIERA ta tau kenapa . Seriusly MIERA bagitau , na dikatakan everyNight sebelum tidur mesti MIERA menangis . MIERA ta tahan dengan situasi dekat sana . Neway , doakan MIERA ! Tu jea yang MIERA minta dekat awak . TQ awak ! :)

Awak ! nanti dekat DQ jaga diri molek molek yup . Jaga kesihatan . Ta mau nakal nakal kat sana . Stdy leklok tau awak . Awak sentiasa bersama dengan doa MIERA . MIERA akan ingat pesanan yang awak bagi semalam tu . TQ tau awak . 

Ok . Maybe Itu jea kod . act , saje jea na buad entry nie untuk awak . hihi :) Thankz for everythink ye kawan . FORGET ME DON'T ! 

Salam 


AMIRA SYAHIRA BINTI SUHAIMEE

Rindu saya baca BLOG saya . TQ 

Older Post
Navigation

Owner Credits Story

Read This First!


ASSALAMUALAIKUM (;
Welcome Here! Please be nice here and leave your words in my tagboard ok .. Follow me if you have seen .. Thank You (;
Let's Talk