Amira Syahirah
My New Friend :)
Friday, June 7, 2013 | 0 comments
Assalamualaikum .. hai korang korang semua :) lama sangat la ta update . sury la ! Busy memanjang . STAM  ta lama lagi . Ok ! ta na sembang lelama . HAHAHA .

Just For You My Friend 

Hey Muhammad Amirul Hakim ♥ !

Dekat sini ta nak taip panjang panjang macam karangan SPM pun . Just na bagitau , Terima kasih sudi berkawan dengan MIERA . Terima kasih juga sebab menghiburkan hati yang tengah lara ini . MIERA ta tau na balas macam mana . Hanya ALLAH saja yang boleh membalaskannya . Terima kasih lagi sekali sebab sudi meluangkan masa dan membuangkan masa awak dengan MIERA . Sebenarnya banyak lagi ucapan TERIMA KASIH yang nak diucapkan . Tapi , bukan masanya sekarang ini . 

Akim ♥ ,

Esok MIERA da balik semula ke MAHAAD JOHOR  ! Da start dengan NEW LIFE . Doakan MIERA tabah dan kuat sepanjang MIERA dekat dunia MJ tu . MIERA ta kuat bila berada di dunia MJ tu . MIERA ta tau kenapa . Seriusly MIERA bagitau , na dikatakan everyNight sebelum tidur mesti MIERA menangis . MIERA ta tahan dengan situasi dekat sana . Neway , doakan MIERA ! Tu jea yang MIERA minta dekat awak . TQ awak ! :)

Awak ! nanti dekat DQ jaga diri molek molek yup . Jaga kesihatan . Ta mau nakal nakal kat sana . Stdy leklok tau awak . Awak sentiasa bersama dengan doa MIERA . MIERA akan ingat pesanan yang awak bagi semalam tu . TQ tau awak . 

Ok . Maybe Itu jea kod . act , saje jea na buad entry nie untuk awak . hihi :) Thankz for everythink ye kawan . FORGET ME DON'T ! 

Salam 


AMIRA SYAHIRA BINTI SUHAIMEE

Rindu saya baca BLOG saya . TQ 
bOsan ~
Wednesday, March 27, 2013 | 0 comments
Assalamualaikum . haaaai elibady ! :) agak dah lama kot ta update blog . jyeeaah ! ada yang rindu kite la . ngee ~ terharu seketikaaaa .

okeyh ! buruk . ta payah tengok la ~ please la weeyh ! HAHA . aku rindu orang orang yang aku kenal . macam mana nie ? huh ~ nie jea yang mampu aku buad . :)



Abang guwa . lama ta jumpe dia . rindu 

adik guwa yang last . syafiq

Adik guwa juge . Haha

Dua dua miera ! 

Dedek syira . miss you sayang 

Tuan putera ! 

Kak kayla 

Dia da kat mesir da . rindu dia . 

mrs SALWA 

fAtin nabila . 

Umyra salleh

Fatin hidayah

MR haziq 

siapa dia nie ? okeyh ta tau ~

ustaz guwa . HAHA . 

Amalina nazari . teman MJ 
my big family 


Ok . chaw dulu . babaaaai ~ 



KEMENANGAN :)
Thursday, January 10, 2013 | 0 comments


Assalamualaikum semua sayang sayang miera :) Apa kabar semuanya sayang ? sehad ke tidak ? Ini post miera yang PERTAMA dalam tahun baru ni 2013 . kan kaan kaaan ? HAHAHA . okeeeyh , sury la ! miera ta ada masa na post post kat blog nie , sebab sekarang miera tengah busy sikit . *busy ka . huhu

okeeyh , korang tengok tittle kat atas tuu ~ KEMENANGAN . jyeeeaaah ! kemenangan !!! terima kasih semua kawan kawan miera yang da sokong miera . baik yang lama dan yang baru :) baik yang miera kenal dan yang ta kenal :) baik yang dekat SMA SHAMSUDDINIAH dan yang dekat mana mana saja :) . terima kasih sesangaaat korang . miera hargai semuanya tuuuu . ada rezeki miera jumpe korang then belanja korang . na ka korang ? HAHAHA . mesti na kaaan ? okeeeyh ! sat tyme sat tempat . bila na jumpe miera ~ cakap jeaaa insyaALLAH miera layan korang nanti . huhu ;) *Kenyitkenyit mata sikit .

oh my dear Pengetua ! terima kasih sebab call saya , dan masih ingat dekat saya lagi . saya terkejut bila tuan call saya masa tu . tapi , tape la ~ demi pengetua saya masuk . HAHAHA :) .



dear nabil fikri ! terima kasih juga sebab bagi sokong dekaaat kita . wah waaah ~ terharu sangaaat kuwd :) kita bagitau dekat awak yang kita masuk nie tyme 1st tyme kita jumpa kaaan ? okeeeyh ! saya akan ingaaat tarihk nie sampaai bila bila 6 JANUARI 2013 :) awak masih ingat lagi ? okeeyh , ta ingaaat pergi beraaaambuuus la sengeeet :p . hahaha . awak ! ada rezeki jumpa lagi eaaa ~ *gatalnyaYaALLAH :)

OH MYHEART haziq asyraff :) hahaha *gatalgatalgatal ~ thankz beb wish kita hari tu . ta rugi kalo wish puuuun kaaan ? duit banyak banyak nie boleh jumpa awak la pakcik . tapi , awak la belanja kita eah ? hoho . bila na jumpa kita nie pakcik ? na sangaaat jumpa awak . HAHAHA *yaALLAH kenapa dengan aku nie ~ hya pakciiik , kenapa sekarang nie macam busy ? okeeyh , kita faham ! HAHAHA . ada masa tegur-II kita dekat LINE tuuuu . setia menunggu awaaaak pakcik :*  (perempuan gatal memang macam nie) hoho 

pakcik pakcik ! tengok gambar sape kat bawah nie :p . HAHAHA 


HaziQ Asyraff

okeeeyh la sayaaang ! itu jea kowd ! rasa rasa ta ada poin jea cter nie pergi balik ke YAHOO sana tengok benda lain . :) HAHAHA *kejam giler kuwd   ok semua ! jage diri molek molek . bagi yang sekolah , belajar la rerajin . jangan malas malas dekat sekolah . jadi lah pelajar cemerlang di sekolah . balaslah jasa prnts korang semua . HAHAHA . ok , miera kalau da berleter mmg ta akan berhenti *TIPUjeatuu :p

okeyh , TC semua :) love you ALL sayaaaang sayaaaang semua . muah muah muaah sikit ! HAHA :*
pelajar cemerlang pelajar yang selalu patuh arahan cikgucikgu :) . *peaceyoo ~
2nd meet wif my brother :)
Sunday, December 16, 2012 | 0 comments
Assalamualaikum :) . hye korang semua . walaweeeeyh , lama kowd ta update blog . berSAWANG da aku tgk blog aku nie . ok ok ! kejap kejap , kite na kemaskan blog kite nie . isssh ~ kesian taaau ! da ta lawa da . :'( *sedeyh konon ..

okeeeyh ! back to basic . LimaBelas Disember DuaRibuDuaBelas hari sabtu yang lepas , aku jumpa adeq aku dekat BPmall . :) . ermm , tu kali keDua kowd kami jumpe . kaan ? sweet kaan ? ok ! saya kakak dia adeq saya . betul ta ? firts meets kami TigaPuluh Mei DuaRibuDuaBelas ary tuuu .. da lama koowd . haha . act , kami da kenal memang da lama . sejak adanye FRIENDSTER kami mula kawan . kaaan , lama kan ? huhu . okeyh , daripad FRIENDSTER bawa ke MYSPACE bawa ke FACEBOOK bawa ke TWITTER and last .... ta tau bawa ke mana . bawa ke syurga , insyaALLAH :)

okeeyh , seperti mana yang korang maklumkan ! aku memang sayang dia sangaad-II . aku aggap dia macam adeq aku laaa . serius cakap . layan dia nie bole giler ~ :) *sury budak . even umur kami ta JARAK yang TERLALU JAUH .. tapi , kami still macam adeq ngn kakak . BTW , dia la sorang-IInye kowd adeq angkat aku . hah ! sbb tu la aku sayang dia :) .ceceh ~ jangan bangge sangaat ea budak . sepak kunk !

sabtu lepas kami jumpe , first tempat yang kami kunjung ialah PIZAA HUT :) . jyeeaah , kami makan PIZAA HUT .. haha . peerhk , masa kat PIZAA HUT kan , ada sorang abg nie asyik pandaaang jea . walaaaah , segaan bole ta ? adooi ~ risau sangaaaat ka cik abg oii ? :p ok ! setelah PIZZA HUT sampai kami pun makan dengan rasa bangganye . HAHA . last-II PIZAA tu ta habis disebabkan kami da terlampaau kenyaaang . :)

after PIZAA , kami terus ke wayang . ok ! tyme kat wayang tu la kami ta tau na tengok cter ape . first-II , kami na tengok THE HOBBIT : UNEXPECTED JOURNEY tau , tapi cter tu lambaat sangaat . so , kami tukar na tengok cter STRAWBERY CINTA . haha . STRAWBERY CINTA tu start pukol 2.12 . ok ! tyme kat dalam wayang la aku rasa macam na mengamuuk . na tau sbb ape ? ok , sbbnye aku dapat duduk sebelah budak lelaki . walaaaah , aku da la ta berminat dengan lelaki yang macam gitu . perhk ! kalo tengok wayang tu mulutnye ditutup bole ta ? ta payah la na sumpah seranah ke ape ke and segala-II bagai tu laaaa . huh ~ sabaaar jea taaau ! kenangaaan kowd ! :)


keluar jea dari wayang , aku da rasa mengantuuk ! sumpaah , tyme tu aku da penaad . haha . tp , ta rasa penad mana pon .  ok ! ayat macam keliling .. under kol 5 lbeyh gtu aku balik kowd . sbb ayaah na ambik gua kat bustaan . waddduuh ~ naik bus dari BPmall sampai ke bustan tuu . sungguh mengeruuunkan aku taau ! haha :)

ermm , mybe tu jea kowd . saje jea na menaip . tangaan aku nie gataaal sangaaaat . haha :) . lupa pulak ! ary tu keluar aku ta snap pix adeq aku tu. lupa ngeeek ~  lupa giler-II kowd . lupa sangaaat ~ ><

okeyh ! gambar curi :)
 okeyh , deq ! kat sini kite na cakap ! thankz sbb sudi jumpe kite . haha. lepas nie ta tau la dapat jumpe lagi ka ta kaaan ? yelaaa , orang tu lepas nie da busy dengaan SPM . huhu :p kite pun , na FLY to jordaaan :) . doakan kite yang terbaaaik ye awaak :) .
ermm , jage diri bebaaaik . ingat kite selalu taau . haha . ok ok ~ ta na melalut . 

ok , tu jea la . nty ada masa aku taip-II lagi taaau :) bye korang semua ..

Older Post
Navigation

Owner Credits Story

Read This First!


ASSALAMUALAIKUM (;
Welcome Here! Please be nice here and leave your words in my tagboard ok .. Follow me if you have seen .. Thank You (;
Let's Talk